Empresa

Presentació Corporativa

Des de 1988 oferim a les empreses l’adequat coneixement amb el que poder incorporar tant les noves tecnologies com els millors mètodes de gestió i de negoci.

Estem amb Vostè, col•laborant per a que la seua empresa creisca tecnològicament. Per a que tinga en SUMAGRUP al seu soci tecnològic, al seu soci de Serveis, al seu soci de Negoci… al seu soci de confiança.

Missió:

Oferir a les empreses el coneixement amb que poder incorporar i mantenir les tecnologies emergents en cada moment, i els mètodes de gestió que permetran incrementar els seus nivells de competitivitat i de negoci.

Amb el lema “Oferir Modernitat Empresarial”, els qualificats tècnics de SUMAGRUP avaluen, comparen i trien les solucions de Software de Gestió, Informació, Comunicacions i e-business que van a posar disposició dels seus clients, aconseguint un coneixement Integral, i per tant, oferint serveis que globalitzen els diferents àmbits de l’empresa.

  • Sistemes ERP y CRM (Gestió contable, Comercial, Fabricació, Punt de Venta).
  • Software (Equip de programació personalitzada)
  • Formació (Empresarial, Ofimàtica, Informàtica, personalitzada, etc.).
  • Gestió del coneixement (Arxiu documental, Workflow, Bpm)
  • Telecomunicacions (Mobilitat, Vpn, VoIP)
  • Internet (Portals, Intranets, Disseny Web)
  • Manteniment de sistemes y xarxes informàtiques.
  • Seguretat (Prevenció de desastres, LOPD, etc.)

Equip:

Som un equip d’experts professionals del àmbit empresarial i tecnològic amb gran experiència de negoci disposats a donar una clara visió i assessorament sobre com usar les TIC en cadascun dels àmbits de negoci, donant suport en el seu equilibri competitiu i garantint el seu posicionament. L’ajudem per a que monte el seu negoci.

Garantim el valor afegit que significa posar a la seua disposició el màxim coneixement que permeta optimitzar i concentrar els recursos en les seues pròpies activitats de negoci.

Estem amb Vostè,
Som el seu millor Soci de Negoci

Serveis:

Assessorem als nostres clients sobre la millor solució, i ens fem càrrec de la Consultoria, Implantació i inici de aquestes activitats, així com de la formació necessària per extraure el màxim benefici dels seus inversors.

El nostre plantejament va molt mes enllà. En realitat, el nostre principal objectiu es convertir-nos en el seu Millor Soci Tecnològic, de Serveis, i de Negoci, fent de interlocutor únic entre el client i els diferents proveïdors i fabricants de sistemes d’informació, oferint sempre el assessorament i servei necessari per a aconseguir la MODERNITAT EMPRESARIAL.